La tornada a la rutina que porta el setembre és complicada per tots, però potser els infants i la seva tornada (o inici) a la llar o escola en són els protagonistes. No té per què ser dramàtica, però és cert que acostumar-se a hàbits repetitius un dia sí i un altre també, és fàcil que no els sembli massa divertit. Un cop l’hàbit està instal·lat els costarà més o menys però ja es converteix en una rutina.

Les flors de bach poden ajudar en aquest inici de curs, per fer menys dificultosa aquesta tornada a la rutina. Tant pels infants que els costa acostumar-se i mantenir-se comodes en els hàbits com amb aquells que la seva dificultat rau en tenir una naturalesa més tímida o poruga.

De fet, sí ens ho mirem així la presa de flors per part del nen o nena pot ser una eina que els acompanyi en altres moments al llarg del curs escolar. Si el relacionar-se ja és complexe entre els adults, per a nens i nenes que encara no s’ha desenvolupat en ells la gestió pròpia de les emocions, pot ser difícil afrontar i pair situacions quotidianes com poden ser jocs o disputes i la reacció que generi en ells aquestes.

Endolcir les vivències emocionals i del sentir als infants, és aplanar-los el camí per quan els toqui fer-se responsables de sí mateixos.

 

Per qualsevol dubte, consulta o simplement ganes de compartir us podeu posar en contacte amb mi via mail o fent una trucada al 608 043 960, demana per l’Aina.