La pauta durant l’estirament

La pauta A poc a poc, i amb els articles anteriors, sembla que es va desprenen un ritme, una pauta que és l’adequada per a portar a terme un bon treball.

Details

Per on començar

Iniciar-se en rutines d’estiraments i descàrrega muscular. Quan ens decidim a voler posar un granet de sorra pel propi benestar i busquem alguna sèrie senzilla d’estiraments o postures (asana, inspirades en tècniques orientals com el ioga), és important entendre el següent:

Details

Per què estirar?

Per què estirar? Sé que la paraula “estirament” ens és molt familiar i a vegades dóna la sensació que potser fins hi tot ens sona una mica avorrida. I la veritat, és que com es plantegen els estirament a dia d’avui és normal que no ens facin saltar d’alegria, potser al contrari és quelcom que…

Details

Jo i l’altre

I que boniques que són les relacions. A estones tan fàcils i a estones complexes, i és que la línia que hi ha entre jo i l’altre no és per tots igual. Per alguns és clara i ben definida; per altres a estones costa de veure, és fineta; i hi ha per a qui no…

Details

Ens fem grans

Sovint sembla que no tenim una idea prou encertada respecte al nostre cos i a la seva evolució. Tenir-ne consciència ens ajudaria a comprendre l’atenció, prevenció i cura que necessita per poder-ne gaudir en la seva màxima expressió el màxim temps possible.

La tornada

La tornada a la rutina que porta el setembre és complicada per tots, però potser els infants i la seva tornada (o inici) a la llar o escola en són els protagonistes.